Τρόποι ΑποστολήςΜετά από κάθε παραγγελία που εκτελείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ακολουθεί επιβεβαίωση της παραγγελίας είτε τηλεφωνικά είτε με mail. Θα φροντίσουμε εμείς να επικοινωνήσουμε μαζί σας για ενημέρωση "ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ" αλλα και για να ορίσουμε τον τρόπο αποστολής των αγαθών.

Το κόστος της αποστολής θα εξαρτάται από τον τρόπο που θα επιλέξετε εσείς για να σας τα αποστείλουμε.

Οι τρόποι είναι οι εξής.

1) Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα . (χωρίς χρέωση)
      Κατόπιν συννενόησης και εφόσον έχουν συγκεντρωθεί όλα τα προιόντα σας στο φυσικό μας κατάστημα , θα ενημερωθείτε για να τα παραλάβετε με ίδια μέσα και χωρίς κανένα έξτρα κόστος για εσάς.


2 Με μεταφορική εταιρία της επιλογής σας στον χώρο σας. (χωρίς χρέωση) 
       Μπορείτε να μας υποδείξετε την μεταφορική με την οποία συνεργάζεστε και θα φροντίσουμε εμείς να παραδόσουμε εκεί τα προιόντα σας. Η μεταφορική σας με την σειρά της θα φροντίσει με δική της ευθύνη για την τελική παράδοση σε εσάς με τους όρους που αμφότεροι έχετε συμφωνήσει.
* Διευκρινίζουμε ότι η μεταφορική της αρεσκείας σας θα πρέπει να βρίσκεται στην ΑΘΗΝΑ ή στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , δεν αναλαμβάνουμε παράδοση σε άλλες περιοχές. 


Γ) Με μεταφορική εταιρία επιλογής του Epiplopolis στο χώρο σας.
     Μπορούμε να αναλάβουμε εμείς να πάρουμε τιμές και να σας ενημερώσουμε για την οικονομικότερη λύση μεταφοράς των προιόντων σας. Χρησιμοποιούμε μάλιστα και την επαγγελματική μας ιδιότητα για να κερδίσουμε καλύτερες τιμές τις οποίες προσφέρουμε σε εσάς.
Σε αυτήν την περίπτωση το κόστος της μεταφοράς ορίζεται κατά περίπτωση και σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά για να αποφασίσετε εσείς οι ίδιοι . Τα μεταφορικά αυτά βαρύνουν τους πελάτες και τα πληρώνετε στην μεταφορική εταιρία κατά την παραλαβή και αφού τα προιόντα σας έχουν έρθει άρτια , ακριβώς όπως εμείς τα στείλαμε.
*Συνηθως οι μεταφορικές δίνουν τιμές για πεζοδρόμιο , σε περίπτωση που θέλετε να ανεβάσουν τα προιόντα σας σε κάποιο όροφο ενημερώστε μας εκ των προτέρων.


Δ) Με courier στον χώρο σας.
     
Κατόπιν συνεννοήσεως μπορούμε να σας αποστείλουμε τα προϊόντα και με courier σε μικρότερο κιόλας χρονικό διάστημα. Η μεταφορά αυτή αφορά μόνο συγκεκριμένους κωδικούς προϊόντων που δεν έχουν μεγάλο μέγεθος και το βάρος τους δεν ξεπερνά τα 4 κιλά. Η εταιρία με την οποίο συνεργαζόμαστε είναι τα ΕΛΤΑ courier 

Newsletter
               
ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
© 2012 - 2017 epiplopolis.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
© 2012 - 2017 epiplopolis.gr-- Κατασκευη eshop by infocus
Back to top