Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ


 Η εταιρία epiplopolis είναι το αποτέλεσμα ενός μεγαλόπνοου οράματος το οποίο πλέον παίρνει σάρκα και οστά. Η εμπειρία 20 χρόνων στον επαγγελματικό και οικιακό εξοπλισμό μας οδήγησε στην δημιουργία του πρότυπου αυτού νέου καταστήματος. Κύριoς στόχος μας είναι η προσαρμογή του ελληνικού και ξένου επίπλου στην σύγχρονη πραγματικότητα χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες για τον σκοπό αυτό.
Το προβάδισμα μας είναι ότι δεν έχουμε όρια και φραγμούς σε ότι αφορά το design και τα στενά γεωγραφικά όρια της κάθε περιοχής , μεταφέροντας σε εσάς όλο το φάσμα των σχεδίων και παραλλαγών που υπάρχουν για το έπιπλο. Δεν περιοριζόμαστε στο "οικονομικό" ή το "ακριβό"  , το "επώνυμο" ή το "αντίγραφο" , το "κινέζικο" ή το "ευρωπαικό" , το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τις διαφορές , τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε περίπτωσης έτσι ώστε να αποφασίσετε εν τέλει μόνοι σας το καλύτερο για τις αγορές σας.      
Καθημερινά φροντίζουμε να ανανεώνουμε την γκάμα μας με νέα προιόντα που αφορούν αποκλειστικά και μόνο το έπιπλο έχοντας πάντα σαν οδηγό τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. 
Στόχος μας είναι να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε τόσο σε προιόντα όσο και σε πληροφορίες στις ανάγκες των πελατών μας για οικιακή ή επαγγελματική επίπλωση και διακόσμηση.
Εξυπηρετούμε  όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με μεταφορικές εταιρίες


Κεντρική έκθεση και διάθεση προιόντων στα Γιαννιτσά , Εγνατίας 25Α.    


Newsletter
               
ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
© 2012 - 2017 epiplopolis.gr eshop by infocus
© 2012 - 2017 epiplopolis.gr eshop by infocus
Back to top