ΥΠΗΡΕΣΙΕΣΗ εταιρία epiplopolis προχωράει και πέρα από την πώληση προϊόντων και παρέχει υψηλές υπηρεσίες για τους πελάτες της.

Α) Διακόσμηση.
Η εταιρία epiplopolis με τους άριστους συνεργάτες της μπορεί και προτείνει λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Μετά από επικοινωνία μαζί σας και αφού μάθουμε τις ανάγκες σας μπορούμε να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις απεικονισμένες γραμμικά αλλά και σε τρισδιάστατα σχέδια.
Ρωτήστε μας σχετικά.

Β) Υπηρεσία συναρμολόγησης.
Η υπηρεσία αυτή μπορεί άψογα να συνδυαστεί και με την ταυτόχρονη μεταφορά από τα δικά μας φορτηγά. Με αυτόν τον τρόπο κερδίζετε περισσότερο και στην μεταφορά αλλά και στην σωστή συναρμολόγηση.
Μπορούμε όμως να συναρμολογήσουμε τα προϊόντα σας στον χώρο μας και να σας τα στείλουμε έτοιμα προς χρήση. Το αρνητικό με αυτόν τον τρόπο όμως είναι ότι ανεβαίνουν τα έξοδα μεταφοράς. Η επιλογή δική σας.

Γ) Υπηρεσία μεταφοράς.
Αυτή είναι και η καλύτερη λύση για τις αγορές σας από το epiplopolis διότι κανένας δεν μπορεί να μεταφέρει με μεγαλύτερη ασφάλεια και προσοχή τα προϊόντα μας, από εμάς τους ίδιους. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζετε 100% και την σωστή μεταφορά αλλά και την σωστή συναρμολόγηση αλλά και την σωστή ποιότητα διότι απευθύνεστε σε εμάς καθόλη την διάρκεια της παραγγελίας σας.

Δ) Τεχνική υποστήριξη.
Για οποιαδήποτε πληροφορία και αν θέλετε για τα προιόντα που αγοράσατε από το epiplopolis , θα υπάρχει πάντα ένας δικός μας σύμβουλος για να σας δίνει λύσεις. Λύσεις για την συντήρηση των επίπλων, για επισκευές που μπορείτε και μόνοι σας να επιδιορθώσετε κ.ο.κ.

Ε) Έρευνα αγοράς.
Σε περίπτωση που αναζητάτε ένα συγκεκριμένο προιόν που δεν υπάρχει στην εταιρία μας και δυσκολεύεστε να το βρείτε , απευθυνθείτε στο epiplopolis. Στείλτε μας μία φωτογραφία του επίπλου ή απλά περιγράψτε το σε εμάς ώστε να καταλάβουμε ακριβώς τί ζητάτε και εμείς θα φροντίσουμε να το ψάξουμε για εσάς στην καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς.


Newsletter
               
ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
© 2012 - 2017 epiplopolis.gr
© 2012 - 2017 epiplopolis.gr
Back to top