ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣΑ) ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ?

Το καλάθι αγορών είναι ουσιαστικά ο σύμβουλος αγορών σας. Όταν θα έχετε επιλέξει όλα τα προιόντα που σας ενδιαφέρουν , τότε απο το καλάθι αγορών θα μπορέσετε να έχετε εικόνα για τα προιόντα σας , τις τιμές τους , τις ποσότητες , τα χρώματα κ.τ.λ.
Σε καμία περίπτωση δεν είστε υποχρεωμένοι να αγοράσετε όλα όσα έχετε στο καλάθι σας. Αντιθέτως χρησιμοποιήστε το όσες φορές χρειαστεί για να κάνει τα μαθηματικά για εσάς.

Β) ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ?

Αφού είστε σίγουροι για τα προιόντα που επιλέξατε μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί "καταχώρηση παραγγελίας".  
Το σύστημα θα σας οδηγήσει σε τρείς επιλογές αγοράς.
Α) Εάν είστε μέλος χρησιμοποιήστε τον κωδικό πρόσβασης και το όνομα που έχετε επιλέξει , ώστε η παραγγελία να προχωρήσει αυτόματα με τα στοιχεία που μας είχατε δώσει.
Β) Εάν δεν έχετε γίνει μέλος και θελήσετε να γραφτείτε , τότε επιλέξτε την δεύτερη στήλη ωστέ σε λιγότερο απο 1 λεπτό να γίνετε μέλος του epiplopolis κερδίζοντας σηματικά bonus. Ενα απο αυτά είναι και η δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου ή ακόμα και χαμηλότερου φ.π.α για τα νησία μας. 
 Γ) Εάν δεν σας ενδιαφέρει να γίνεται μέλος , τότε επιλέξτε την τρίτη στήλη όπου θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε μόνο τα αναγκαία στοιχεία για την εκτέλεση της παραγγελίας και την έκδοση λιανικής απόδειξης.

Γ) ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΩ ΕΑΝ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EPIPLOPOLIS? 


Κατά καιρούς θα υπάρχουν ειδικές προσφορές και εκπτώσεις που θα αφορούν τα μέλη του epiplopolis ως ανταπόδοση της εμπιστοσύνης που μας δείχνετε. Τα προνόμια αυτά θα τα έχουν αποκλειστικά και μόνο τα μέλη τα οποία θα είναι και οι μόνοι αποδέκτες.
Επίσης θα μπορούν τα μέλη να έχουν άμεση ενημέρωση για τυχόν νέα προϊόντα ή προσφορές που θα υπάρχουν μέσω του ενημερωτικού μας newsletter.
Βεβαίως θα είναι σεβαστό και θα υπάρχει ειδική επιλογή για τους πελάτες που δεν θέλουν να λαμβάνουν τις προωθητικές ή διαφημιστικές ενέργειες της εταιρίας μας.   

Δ) ΓΙΑΤΙ ΤΟ EPIPLOPOLIS ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ?

Προσπαθούμε συνέχεια να βελτιωνόμαστε μέσα απο την αμφίδρομη επικοινωνία με τους πελάτες μας (feedback) εντοπιζοντας έτσι το όφελος και για τις δύο πλευρές παραμένοντας πάντα πιστοί στις αξίες μας.
Καταλήξαμε έτσι στα εξής :
Α) Πιστεύουμε στην δυναμική πώληση των προιόντων μας σε απόλυτη συνεργασία με τους πελάτες μας . Με τον τρόπο αυτό , όλοι οι πελάτες μας έχουν την δυνατότητα να επιλέξουνε μόνοι τους το πώς θα διαμορφωθεί το τελικό κόστος των προιόντων που επέλεξαν.
Β) Οι τιμές μας δεν συμπεριλαμβάνουν μεταφορικά και συναρμολόγηση και για τον λόγο αυτό μπορούμε και μειώνουμε το κόστος της μεταφοράς αλλά και του προιόντος. Η συναρμολόγηση είναι πολύ εύκολη για τα περισσότερα έπιπλα και σε όλα τα κιβώτια υπάρχουν μέσα οδηγίες συναρμολόγησης.
Γ) Η εμπειρία πολλών χρόνων μας έχει οδηγήσει απευθείας στους κατασκευαστές και δεν υπάρχουν παρεμβολές απο μεσάζοντες που ανεβάζουν το κόστος.
Δ) Με την βοήθεια της τεχνολογίας μειώσαμε αρκετά τα έξοδα μας κάτι που οι πελάτες απολαμβάνουν στις μειωμένες μας τιμές.
Ε) Φροντίζουμε να προσαρμοζόμαστε στα δεδομένα της αγοράς και στην αντιμετώπιση των κρίσεων της κάθε εποχής προσφέροντας πάντα στους πελάτες μας αυτό που έχουν ανάγκη και αυτό στο οποίο μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά και ψυχολογικά.
ΣΤ) Γιατί πουλάμε μόνο χονδρική είτε πρόκειται για 1 τεμάχιο είτε πρόκειται για 100  

 


 

Newsletter
               
ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
© 2012 - 2017 epiplopolis.gr
© 2012 - 2017 epiplopolis.gr
Back to top